Marc Maris

Schrijnwerker

Maris Maatwerk in Landen werd opgericht door zelfwerkend zaakvoerder Marc Maris die al van jongs af gepassioneerd is door houtbewerking. Door die passie en liefde was de keuze van zijn schoolopleiding dan ook vlug beslist. Na het tweede jaar secundair, waar hij nog hout en metaal kreeg, maakte hij een start als houtbewerker. De stages die hij liep in het vierde en vijfde jaar waren aangename, leerrijke ervaringen.

Op zijn achttiende besliste Marc een jaar op leercontract te gaan met als doel zo veel mogelijk ervaring op te doen. Na overleg met de zaakvoerder waar hij zijn laatste stage liep, startte hij in de keukenwereld, waarin hij zijn hart en ziel kwijt kon. Het was net een droom.

Na 15 jaar te werken als werknemer bij hetzelfde bedrijf, is Marc ondertussen voor eigen rekening aan het werken. Na bijna 30 jaar ervaring als keukenbouwer, werkt hij nog steeds met volle overgave aan zijn eigen projecten. Maris Maatwerk is dan ook zonder twijfel uw professionele partner voor maatwerk in Landen en omstreken!

Keukens

Maris Maatwerk creëert de maatkeuken van uw dromen. Samen bespreken we de mogelijkheden, rekening houdend met uw budget.

Maatkasten

Bij Maris Maatwerk kan u terecht voor maatkasten voor alle doeleinden. Alle ideeën zijn bespreekbaar.

Realisaties

Wil je alvast wat ideeën opdoen? Of ben je nieuwsgierig naar onze afwerking? Hier kan u onze laatste realisaties vinden.