Keukens

De keuken is het hart van de woning, de plaats waar er heerlijk gekookt wordt en het gezin samenkomt om tot rust te komen en de afgelopen dag te bespreken. Keukens zijn er in alle stijlen en budgetten. Houdt u van een praktische keuken die volledig ingericht is volgens uw wensen? Waar elke ruimte optimaal benut wordt en die er helemaal uitziet in de stijl van uw keuze? Dan is er maar één goede oplossing: een maatkeuken!

Onze troeven

Wij creëren de maatkeuken van uw dromen

Maris Maatwerk is uw gedroomde partner voor keukens op maat in Landen. Wij begrijpen de wensen van onze klanten en doen er dan ook alles aan om deze te verwezenlijken. We nemen de tijd om de keuken van A tot Z te bespreken en doen dan een eerste voorstel. Dit ontwerp wordt aangepast totdat deze 100 % naar uw wensen is. Pas dan gaan we over tot de fabricatie en plaatsing van uw maatkeuken.

Grote keuze uit verschillende materialen

Het grote voordeel van keukens op maat is dat u alle materialen zelf kunt kiezen: de materialen waarin de kasten en deuren gemaakt worden, het keukenblad, de toestellen, echt alles! Als professioneel vakman geven wij hier graag advies over.

Jarenlange ervaring

Na 30 jaar ervaring, kan je wel stellen dat Marc Maris een rasechte vakman is. Hij kan u advies geven over uw project, zodat u zeker geen foute keuzes kan maken.

Melamine

Melamine wordt vooral gebruikt als basisgrondstof voor melamine-harsen en coatings. Het is verkrijgbaar in een breed decor van effen kleuren en nerfsoorten, machinaal vervaardigd en ook bekend als spaanderplaat met een laagje melamine. Melanine is de traditionele meubelplaat. Deze bestaat al jaren en wordt door vele keukenzaken toegepast. In de hardheid van de spaanderplaat zit het verschil: hoe harder de persdruk, hoe beter de kwaliteit van de plaat.

Laminaat

Laminaat bestaat uit meerdere afzonderlijk geperste melaminelagen en is hierdoor stootvaster ofwel beter bestand tegen vallende voorwerpen. De plaat is afgewerkt met een toplaag, aangebracht vanaf een rol. Deze tweezijdige opgelijmde plaat is van hoogstaande kwaliteit en geeft het product meerwaarde. De plaatdiktes variëren van 8 millimeter tot 50 millimeter. Scharnieren, schuiven, carrousels en uittreksystemen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het werkblad is verkrijgbaar in laminaat, graniet of composiet.

Composiet

Composiet is een materiaal dat is opgebouwd uit verschillende componenten, voornamelijk vezelversterkte kunststoffen. Deze platen zijn uiterst sterk en worden in keukens en badkamers gebruikt als werkblad.

Materialen