Maatkasten

Maatkasten zijn er natuurlijk in alle vormen en maten, en hebben verschillende functies. Maris Maatwerk vervaardigt en plaatst voor u o.a. bergingskasten, dressings, boekenkasten, badmeubels, bureelkasten, bibliotheekkasten, maatkasten voor schuine dakplafonds,… U vraagt en wij vervaardigen, volledig op maat en volgens uw wensen en budget!

Voordelen

100% gebruik van uw ruimtes

U hebt niet langer last van verloren hoeken en kantjes én u kan de kastinrichting volledig afstemmen op uw wensen en noden!

Wij werken volgens ieders budget

“Maar een maatkast is zo duur”, zegt u? Ja en nee, want ook daar hebt u volledige controle over! Bij de samenstelling van een maatkast kan u namelijk kiezen uit verschillende materialen: de goedkopere meubelpanelen, laminaat, MDF en zelf massief hout!

Verschillende soorten maatkasten

Maatkasten zijn er natuurlijk in alle vormen en maten, en hebben verschillende functies. Maris Maatwerk vervaardigt en plaatst voor u o.a. bergingskasten, dressings, boekenkasten, badmeubels, bureelkasten, bibliotheekkasten, maatkasten voor schuine dakplafonds,... U vraagt en wij vervaardigen, volledig op maat en volgens uw wensen en budget!

Alle kasten staan op een vaste sokkel

Alle rugwanden hebben een plaatdikte van 8 mm

Alle zijkanten zijn verkrijgbaar van 18 mm. tot 28 mm. dik

Optie kunnen er schuifdeuren en spiegels geplaatst worden.

De dressing